Stinzentuin Moordrecht

Stinzentuin Moordrecht

In mijn woonplaats Moordrecht, initieerde en ontwierp ik de Stinzentuin Moordrecht in het park van het voormalige gemeentehuis. Samen met buurtbewoners onderhouden we deze tuin op ecologische wijze. De geplante bolletjes en knolletjes verwilderen zodat zich op den duur elk voorjaar een kleurrijk bloementapijt vormt onder de bomen. https://www.facebook.com/stinzentuin/

   


Related Posts

Voorjaar in de tuin

Voorjaar in de tuin

Het is altijd wel even werk in het najaar om alle bolletjes en knolletjes in de grond te krijgen, maar het voorjaar erop is het dan dubbel en dwars genieten! Ik gebruikt eigenlijk alleen maar verwilderingsbollen en knollen, dat wil zeggen dat ze zich vanzelf […]

Rondleiding Stinzentuin

Rondleiding Stinzentuin

GEANNULEERD Ik geef op vrijdag 17 april van 10 tot 11 een gratis rondleiding in de Stinzentuin Moordrecht. Daar kan ik je alle verschillende stinzenplanten laten zien, vertel ik waarom ze zo nuttig zijn en hoe je ze zelf kunt gebruiken in de tuin. Klik […]


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *