Natuurlijke kindvriendelijke tuin

Natuurlijke kindvriendelijke tuin

Kinderen houden van verscholen plekjes spannend. Je hoeft geen plastic speeltoestel in je tuin te zetten om een tuin voor kinderen aantrekkelijk te maken. Dat kan ook met natuurlijke materialen. Een verhoogde boomhut die uitkijkt over de straat bijvoorbeeld. Een schommel tussen het groen of een spannend paadje met wilde bloemen om te ontdekken. Allemaal speelelementen die je tuin aantrekkelijk maken voor jong en oud. Wil je ook nog een duurzame keuze maken? Kies dan voor Europees hardhout, zoals kastanje houten palen en eikenhouten vlonderdelen. Die zorgen voor een robuust en veilig bouwwerk, dat lang blijft staan.

https://www.kastanjehout.nl/

 


Related Posts

Voortuin met houten afscheiding

Voortuin met houten afscheiding

De tuin achter het huis wordt van de oprit en de voortuin gescheiden door eikenhouten palen die los van elkaar geplaatst zijn waardoor een transparante schutting ontstaat als je er recht voor staat. Vanaf de straatkant vormen de palen echter een gesloten geheel waardoor de […]

Ecologische tuin Moordrecht

Ecologische tuin Moordrecht

In plaats van deze kastanjehouten schermen van Adequat rechtop te zetten, is hij 90 graden gedraaid. Hierdoor ontstaan horizontale lijnen die Japans aandoen.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *