Online onkruidcursus

Online onkruidcursus

Suze heeft tijdens de lockdown in navolging van haar bestseller Onkruidboek een online cursus over onkruid geschreven. Leer je eigen onkruid beter kennen. Wat kan ik met zevenblad doen? Hoe kom ik van mijn paardenbloem af? Hoe bestrijdt ik haagwinde of pispotje?

Je leert wanneer jij zelf wilt, in de tuin of in de trein, ’s ochtends vroeg of juist midden in de nacht. Je mag zelf kiezen ook hoe lang je erover doet. Komt er iets tussen dan pak je de draad gewoon later weer op.

Leren in je eigen tuin – in je eigen tijd – in je eigen tempo

Bij de cursus hoort een besloten community waar je met andere cursisten in contact kunt komen om elkaar en de docent vragen te stellen.

Zin om mee te doen? Hier vind je meer informatie.

online onkruidcursus onkruidcatwalk tuinschool online